Waarom is werken bij PEAK-IT zo afwisselend?

“Mijn rol is nog behoorlijk nieuw binnen de organisatie en alleen dat maakt het al afwisselend. Ik kan mijn ei volledig kwijt door nieuwe ideeën en plannen te initiëren. Zo zie ik nog veel mooie kansen in Nederland om samenwerkingen met scholen aan te gaan. Als organisatie voegen wij waarde toe aan onderwijsinstellingen en kunnen we samen het verschil maken. Zo komen de studenten met een goedgevulde rugzak de arbeidsmarkt op.”

Welke kernwaarde van PEAK-IT vind je het meeste op jou van toepassing?

“Passie! Ik hou ervan om met mensen te connecten en het beste in een ander naar boven te halen. Het geeft me veel energie als ik met een ander spreek over zijn dromen en kan helpen om die te verwezenlijken. Waar anders dan bij PEAK-IT kan je hiermee aan de slag?!”

Hoe kan de sollicitant jou nou echt verrassen?

“Door zelf een plan of idee te hebben over waar de kandidaat naartoe wil, hoe dit bereikt wordt en wat PEAK-IT hierin kan betekenen. Ook vind ik het geweldig als de sollicitant vol enthousiasme en met een sprankeling in zijn ogen over zijn vakgebied praat."

Wat is voor jou een no-go tijdens een sollicitatie?

“Het is een afknapper als sollicitanten ongeïnteresseerd overkomen of geen doel voor ogen hebben. Bedenk je goed waarom je bij PEAK-IT solliciteert en waar je in de toekomst naartoe wilt ontwikkelen. Wat is jouw droombaan? En hoe kan PEAK-IT daarbij helpen? Het is belangrijk om je motivatie helder te hebben en te vertellen waarom je in de IT-sector wilt werken. Alleen dan kan een recruiter jou echt helpen om de vervolgstappen naar jouw droombaan te zetten.”

Wil jij in gesprek met Jolanda?

Bekijk snel onze vacatures en stel jezelf aan ons voor!