Dwight Kramer1. Waarom is het fijn om bij PEAK-IT te werken?

“Bij PEAK-IT krijg je alle tools aangeboden die je nodig hebt om je werk uit te voeren. Collega’s hebben veel expertise, waardoor je goed kunt samenwerken en sparren. Bovendien krijg je veel vrijheid in je werkzaamheden en ben je niet gebonden aan kaders. Kennis is bij PEAK-IT voorhanden, waardoor je de totale mogelijkheid krijgt om jouw gestelde doelen te bereiken; niet alleen op zakelijk niveau, maar ook persoonlijk.”

2. Welke kernwaarde van PEAK-IT vind je het meeste op jou van toepassing?

“Bij PEAK-IT is het belangrijk dat je 100% geeft en toegewijd bent aan alles wat je doet. Hier ben ik het volledig eens. Zo vind ik het belangrijk om een juiste beleving te creëren voor collega’s, klanten en mijn kandidaten. Dus voor mij is toewijding een heel belangrijk aspect van mijn werk.”

3. Hoe kan de sollicitant jou nou echt verrassen?

“Het is mooi om te zien wanneer een kandidaat precies weet wat hij wilt in zijn carrière en wat hij wilt bereiken. Tegelijkertijd moet hij wel openstaan voor coaching en begeleiding. Wanneer jij je hiervoor openstelt, kan ik daadwerkelijk het verschil voor je maken. Middels coaching, begeleiding en vertrouwen, kan ik jou aan een mooie nieuwe uitdaging helpen.”

4. Wat is het gekste dat je ooit hebt meegemaakt in een sollicitatiegesprek?

“Ik heb twee keer meegemaakt dat kandidaten een ongeluk hadden op de parkeerplaats. Een was bij het aankomen en het andere bij het wegrijden. Waarschijnlijk komt het door de spanningen dat het even niet goed ging. Kandidaten moeten weten dat ze bij mij altijd hunzelf kunnen zijn, dus wees niet nerveus!”