Dwight Kramer Waarom is het fijn om bij PEAK-IT te werken?

"Bij PEAK-IT krijg je alle tools aangeboden die je nodig hebt om je werk uit te voeren. Collega’s beschikken over gedegen expertise, waardoor je goed kunt samenwerken en sparren. Bovendien krijg je veel vrijheid in je werkzaamheden en ben je niet gebonden aan kaders."

Welke kernwaarde van PEAK-IT vind je het meeste op jou van toepassing?

“Bij PEAK-IT is het belangrijk dat je 100% geeft en toegewijd bent in alles wat je doet. Zo vind ik het belangrijk om een juiste beleving te creëren voor collega’s, klanten en mijn kandidaten. Dit creëer je door toegewijd te werk te gaan."

Hoe kan de sollicitant jou nou echt verrassen?

“Het is mooi om te zien wanneer een kandidaat precies weet wat hij wilt in zijn carrière en wat hij wilt bereiken. Tegelijkertijd is het belangrijk om open te staan voor coaching en begeleiding. Wanneer jij je hiervoor openstelt, kan ik daadwerkelijk het verschil voor je maken.”

Wat is het gekste dat je ooit hebt meegemaakt in een sollicitatiegesprek?

“Ik heb twee keer meegemaakt dat kandidaten een ongeluk hadden op de parkeerplaats. Een was bij het aankomen en het andere bij het wegrijden. Waarschijnlijk komt het door de spanningen dat het even niet goed ging. Kandidaten moeten weten dat ze bij mij altijd hunzelf kunnen zijn, dus wees niet nerveus!”

Wil jij in gesprek met Dwight?

Bekijk snel onze vacatures en stel jezelf aan ons voor!

vacatures bekijken