Onze partners

PEAK-IT levert als ICT business partner ondersteuning en advies op het gebied support en beheer, infrastructuur en applicaties, waarbij continuïteit en service+ centraal staan.

Essentieel hierin is nauwe samenwerking met een aantal toonaangevende partners, zodat wij altijd de juiste oplossingen voor onze klanten kunnen adviseren, implementeren en onderhouden. Door deze focus ontstaan nieuwe diensten en oplossingen die onze klanten een stap verder brengen.

Microsoft
MicrosoftMicrosoft is wereldwijd marktleider in software, dienstverlening en internet-technologie voor persoonlijk en zakelijk computergebruik. Haar uitgebreide reeks producten en diensten zijn zo ontwikkeld dat mensen en organisaties altijd, overal en op ieder apparaat kunnen werken en verbonden kunnen zijn met internet. PEAK-IT is Microsoft Gold Certified en Cloud Accelerate Partner en heeft bewezen kennis om de nieuwste Microsoft (Cloud) oplossingen te adviseren, implementeren en te ondersteunen. Bekijk de website van Microsoft
VMware
VMware Logo PEAK-ITICT-dienstverlener PEAK-IT is VMware Solution Provider Professional partner. Dat betekent dat het advies en de begeleiding van PEAK-IT bij alle virtualisatietrajecten voldoen aan de hoge standaarden die VMware stelt. De Solution Provider status bewijst dat de gecertificeerde consultants van PEAK-IT diepgaande kennis hebben van de VMware-technologie. Om in aanmerking te komen voor de certificering moet een minimum aantal consultants een uitgebreid opleidingsprogramma volgen. De PEAK-IT-consultants hebben nu de expertise en vaardigheden om een virtualisatieproject bij klanten van begin tot eind te begeleiden volgens de VMware-normen. Bekijk de website van VMware.
RES Software
Res Software Valued Proffesional LogoRES Software is een Nederlandse leverancier van oplossingen die het beheer van Microsoft Windows omgevingen vereenvoudigt. Zowel in omgevingen waar applicaties lokaal zijn geïnstalleerd of via server-based computing, applicatie virtualisatie, desktop virtualisatie of streaming technologie worden aangeboden, reduceren RES Software producten de complexiteit en beheerskosten van Windows desktop omgevingen. Met de technologie van RES Software is het mogelijk een werkplek op maat te creëren. Bekijk hier de website van RES Software.
Cisco
Cisco LogoCisco is wereldwijd marktleider op het gebied van netwerkoplossingen. Deze veranderen de manier waarop mensen met elkaar verbonden zijn, communiceren en samenwerken. PEAK-IT is Cisco SMB Partner en biedt daarmee de producten en dienstverlening rondom Cisco oplossingen voor u. Bekijk de website van Cisco.
Barracuda
Barracuda Networks LogoPEAK-IT is Barracuda Platinum Partner en daarmee bewijst zij diepgaande kennis te hebben van de anti-spam en firewall oplossingen van Barracuda. De PEAK-IT-consultants hebben nu de expertise en vaardigheden om een security oplossing van Barracuda te adviseren, implementeren en te onderhouden. De Barracuda Spam & Virus Firewall is een geïntegreerde hard- en software oplossing voor complete bescherming van uw e-mailserver. Dit biedt de volgende bescherming:

  • Anti-spam
  • Anti-virus
  • Anti-spoofing
  • Anti-phishing
  • Anti-spyware
  • Denial of service

Bekijk de website van Barracuda.

Helpdesk Institute
Helpdesk Institute LogoPEAK-IT is de eerste Nederlandse partner van Help Desk Institute (HDI). HDI is één van ’s werelds grootste organisaties op het gebied van trainingen en certificeringen voor ICT-organisaties. De certificeringen van HDI zijn internationaal erkende standaarden op het gebied van certificeringen voor ICT-organisaties. Bekijk de website van Help Desk Institute.
Dell SonicWall
Dell SonicWALLSonicWALL is sinds voorjaar 2012 onderdeel van Dell. Dell SonicWALL sluit aan op de filosofie van PEAK-IT dat IT security een middel is om medewerkers productiviteit en netwerk prestaties te verbeteren. Dell SonicWALL levert intelligente netwerk beveiliging en data beveiligingsoplossingen waardoor elk type organisatie onafhankelijk van grootte haar netwerk dynamisch beveiligd, controleert en schaalbaar maakt. PEAK-IT heeft als preferred partner bewezen te beschikken over uitgebreide kennis van de ICT beveiligingsoplossingen van SonicWALL.  Bekijk de website van SonicWALL.
EXIN
Exin Authorized Examination CenterEXIN is een initiatief van het ministerie van Economische Zaken. In 1984 nam het ministerie het besluit om te zorgen voor goede examinering van de opleiding Automatisering en Mechanisering van de Bestuurlijke Informatieverwerking (AMBI): dat initiatief was de Stichting EXIN (afkorting van Examen Instituut). Later is dit het bedrijf EXIN geworden. Vervolgens realiseerde EXIN diverse andere IT-standaarden, zoals het Praktijkdiploma Informatica (PDI), ITIL®, PRINCE2® en ISPL. EXIN verzorgt hiervoor sinds jaar en dag de certificering. Bekijk de website van EXIN.
ServiceNow
ServiceNow is een leverancier van enterprise IT-cloudoplossingen. Zij zorgen voor een transformatie van IT, door het consolideren, automatiseren en standaardiseren van IT- en andere bedrijfsprocessen. De klanten gebruiken ServiceNow als het centrale IT-systeem, waarmee ze besparen op IT-kosten en efficiënter kunnen werken. Ook biedt het platform de mogelijkheid om zelf applicaties op maat te bouwen voor het automatiseren van bedrijfsprocessen. Bekijk hier de website.
Bizway
Logo-bizwayBizway BV is ontstaan uit de behoefte van onze klanten. Al sinds 1999 bouwt Bizway de meest complexe omgevingen voor haar klanten. Bizway is een ICT partij die in alle facetten u de ondersteuning biedt die nodig is voor het beste resultaat met uw website en/of ICT omgeving. Bizway is volledig gericht op full managed 24/7 omgevingen.
Plat4mation
Plat4mation gelooft in de revolutionaire kracht van Platform-as-a-Service (PaaS). Op basis van hun jarenlange ervaring bieden zij verschillende PaaS gerelateerde diensten en producten aan. Bekijk hier de website van Plat4mation.