Executive Board

Marco Verver, CEO

Marco heeft een achtergrond in IT-consulting en ERP-software. Hij heeft de laatste 16 jaar diverse, internationale directiefuncties bekleed waaronder Strategic Group Director bij Exact International B.V. Hij was tevens lid van de Executive Committee van Exact Holding N.V. en CEO van Magnus Holding N.V. (een beursgenoteerd internationale IT-consulting firma met kantoren in Europa, Azië en de USA). Marco is afgestudeerd in Bestuurlijke Informatica aan de Erasmus Universiteit Rotterdam.

Maarten Cobelens, COO

Maarten Cobelens, één van de oprichters van PEAK-IT, is ondernemer in hart en nieren. Hij denkt altijd tien stappen vooruit en zet de boel graag op scherp. Hij kijkt voortdurend kritisch naar zichzelf, naar zijn eigen organisatie en naar andere organisaties. Met zijn enthousiaste en nieuwsgierige blik is hij innovatief en zorgt hij voor wendbaarheid in – op het eerste gezicht – starre omstandigheden. De klant verrassen en verwachtingen overtreffen (volgens de ‘9+ strategie’) zijn voor hem leidend.

Directie

Richard Stassen, Directeur

Richard haalt graag het beste uit mensen. Hij houdt ervan om teams optimaal te laten werken, hoe complex de omgeving ook is. Zijn specialisatie is het toepassen van strategieën om dienstverleners te laten excelleren in elke fase van hun ontwikkeling. Richard heeft oog voor de persoonlijke ontwikkeling van zijn mensen en plaatst ze graag in hun eigen kracht; de sleutel tot succes voor elke organisatie. Dit heeft hij in de afgelopen jaren succesvol toegepast bij diverse organisaties. “Ik denk dat elke manager moet beseffen dat hij niet meer of minder is dan de optelsom van zijn individuele teamleden.”

Management

Marco Batist

Manager Operations

Lisette Kalmeijer

Area Manager regio Noord

Jojanneke van ’t Land

Area Manager regio Zuid

Jeffrey Pieters

Manager Support & Beheer

Fred van Slooten

Manager Solution Sales

Rob Uijlenhoed

Business Controller