Over PEAK-IT

PEAK-IT is uw business partner op het gebied van ICT beheer, support en advies. Wij denken met u en uw organisatie mee en kijken naar de korte én lange termijn. Continuïteit en service+ staan bij ons hoog in het vaandel. Sinds onze oprichting in 2005 zijn we uitgegroeid tot een solide business partner met ruim 400 medewerkers die in heel Nederland werken.

Onze visie: ICT is een hefboom en ‘driver’ voor de business. Ons doel is dan ook om, door middel van een optimale inzet van ICT, de end-user productivity te verhogen en zakelijke meerwaarde te creëren.

  • Detachering – dit noemen wij deta+, omdat onze professionals flexibel zijn, meedenken en meer doen dan ‘u vraagt, wij draaien’.
  • Co-sourcing – wij zorgen voor de juiste bezetting, zodat continuïteit en kwaliteit van uw ICT Servicedesk gewaarborgd blijven. Hierdoor kunt u flexibel inspelen op vakantie, ziekte, extra projecten of grote verstoringen.
  • Outsourcing – hetgeen u wilt uitbesteden, nemen wij graag van u over. Dit stelt u in staat om kosten te besparen, budgetneutraal te innoveren en om u weer te richten op uw kernactiviteiten.
  • Projecten – ondersteuning nodig op het gebied van migratie, vernieuwing van ICT infrastructuur of procesverbetering op uw Servicedesk? Wij helpen u duurzaam te innoveren.
  • Advies – vragen over Cloud, BYOD of behoefte aan een second opinion over uw ICT-omgeving? Onze expertise delen we graag met u.

PEAK-IT ziet ICT als business enabler: ICT moet soepel lopen om de business en haar mensen van dienst te zijn, en dient tegelijkertijd als een hefboom voor groei. Immers kunt u als organisatie uw tijd en geld dan weer volledig richten op uw kerntaken: Your business is our priority.

9+ organisatie

Bij PEAK-IT werken we volgens het principe dat ‘een stapje meer doen’ altijd beter is. Hieraan geven we invulling door de 9+ strategie toe te passen op alles wat we doen. Wat houdt dit in?

  • Uw ervaring en beleving van onze service staan centraal
  • Pro-actief meedenken met u als klant
  • Ideeën voor efficiency of verbetering voeren we direct uit
  • Uw verwachtingen in alles overtreffen

Investeren in onze mensen

In onze ogen is de mens een cruciale factor op een ICT-afdeling. Omdat onze mensen deze belangrijke rol vervullen, vinden wij het essentieel om continu te investeren in hun ontwikkeling. Onze professionals worden gestimuleerd het beste uit zichzelf te halen, en daarbij ook om door te studeren, nieuwe kennis op te doen en hun certificaten te halen. Diverse groeipaden en een persoonlijk ontwikkelplan zijn hiervoor beschikbaar.

Zo helpen wij onze medewerkers te groeien op persoonlijk en professioneel vlak. En hierdoor kunnen wij invulling geven aan het belang dat wij hechten aan een goede match tussen opdrachtgever en onze ICT professionals. Want dat is voor ons de basis van een vruchtbare samenwerking.

Ambitie

PEAK-IT staat onder leiding van Marco Verver (CEO) en Maarten Cobelens (COO), en is een ambitieuze organisatie. Sinds februari 2015 is PEAK-IT onderdeel van de ManpowerGroup en in het bijzonder van Experis IT en haar labels. PEAK-IT werkt als label zelfstandig en creëert daarnaast synergie met de andere labels van Experis IT. Lees hier meer over Experis IT en haar labels.

Het afgelopen jaar heeft PEAK-IT een groei van 20% gerealiseerd – en we hebben de ambitie om de nummer 1 ICT business partner voor middelgrote tot grote bedrijven te worden. Lees meer over het PEAK-IT management en onze ambities.

Certificeringen

PEAK-IT is NEN 4400 en ISO 9001 gecertificeerd.

NEN4400 is een onafhankelijk betrouwbaarheidskeurmerk dat uitgegeven wordt door de Stichting Normering Arbeid (SNA), voor alle ondernemingen die arbeidskrachten ter beschikking stellen. Dit onderschrijft de waarde die wij hechten aan betrouwbaarheid en aan het leveren van kwaliteit. Meer informatie over deze certificering vindt u op de website van de SNA.

ISO9001 is een internationaal keurmerk dat staat voor het op een georganiseerde manier omgaan met kwaliteitsmanagement. Dit betekent dat er gewerkt wordt volgens strikte regels, dat interne bedrijfsprocessen goed op orde zijn en de kwaliteit ervan gewaarborgd is. Onze ISO certificering garandeert ondernemers een consistent serviceniveau volgens internationaal erkende richtlijnen.

PEAK-IT is Gold Certified Partner van Microsoft, en Gold Member van het Deloitte ‘Netherlands 50 Best Managed Companies’ programma. Lees meer over onze partners  en awards.