HDI

PEAK-IT is de eerste Nederlandse partner van Help Desk Institute (HDI). HDI is één van ’s werelds grootste organisaties op het gebied van trainingen en certificeringen voor IT-organisaties. Bekijk de website van Help Desk Institute.

SERVICENOW

PEAK-IT gebruikt ServiceNow als IT Service Management Platform en heeft haar eigen PEAK-IT Operating Model geïmplementeerd in dit ITSM-platform. ServiceNow is een leverancier van enterprise IT-cloudoplossingen. Zij zorgen voor een transformatie van IT, door het consolideren, automatiseren en standaardiseren van IT- en andere bedrijfsprocessen. De klanten gebruiken ServiceNow als het centrale IT-systeem, waarmee ze besparen op IT-kosten en efficiënter werken. Ook biedt het platform de mogelijkheid om zelf applicaties op maat te bouwen voor het automatiseren van bedrijfsprocessen. Bekijk hier de website van ServiceNow.

PLAT4MATION

PEAK-IT heeft samen met Plat4mation het PEAK-IT Operating Model geïmplementeerd in haar Service Management Platform: ServiceNow. Plat4Mation is een Gold Services Partner van ServiceNow en ondersteunt en realiseert duurzame IT-transformaties. Samen met PEAK-IT heeft Plat4mation de Planboard4U-applicatie ontwikkeld. Planboard4U zorgt ervoor dat het toewijzen van taken, plannen van werk en het maken van afspraken eenvoudig samenkomen. Bekijk de website van Plat4mation.

SOLARWINDS

PEAK-IT is SolarWinds MSP Elite partner. Wij gebruiken de Remote Monitoring en Management van SolarWinds voor het monitoren en managen van het netwerk, de servers en werkplekken en het ondersteunen van de eindgebruikers van onze klanten. SolarWinds MSP biedt uitgebreide, schaalbare oplossingen voor IT-beheer, waarmee ze Managed Service Providers (MSP) wereldwijd versterken om een meetbaar concurrentievoordeel te behalen. Bekijk hier de website van SolarWinds MSP.

CITRIX

PEAK-IT is Citrix Silver Partner. Voor PEAK-IT is het belangrijk dat gebruikers van de IT-infrastructuur de vrijheid hebben om vanaf elke locatie te werken. Het veilig aanbieden van applicaties op elke device, vanuit elke cloud is de basis voor deze vrijheid. PEAK-IT levert deze functionaliteit op basis van Citrix-technologie. Bekijk heer de website van Citrix.

IVANTI

PEAK-IT is Ivanti (voorheen RES Software) partner. Ivanti levert oplossingen die het beheer van Microsoft Windows-omgevingen vereenvoudigt en daarmee de beheerkosten reduceert. Dit geldt niet alleen voor omgevingen waarin applicaties lokaal of via server based computing zijn geïnstalleerd, maar ook voor omgevingen waarin applicatievirtualisatie, desktopvirtualisatie of streaming-technologie worden aangeboden. Met de technologie van Ivanti Workspace Control is het mogelijk een werkplek op maat te creëren. Bekijk hier de website van Ivanti.