OVER PEAK-IT

PEAK-IT is uw business partner op het gebied van IT-beheer, -support en -advies. Wij denken met u en uw organisatie mee en kijken naar de korte én lange termijn. Continuïteit en service+ staan bij ons hoog in het vaandel. Sinds onze oprichting in 2005 zijn we uitgegroeid tot een solide business partner met ruim 400 medewerkers door heel Nederland.

Onze visie luidt: ‘IT is een hefboom en ‘driver’ voor de business’. Ons doel is dan ook om door middel van een optimale inzet van IT de end user productivity te verhogen en zakelijke meerwaarde te creëren. Onze volgende diensten dragen hieraan bij.

Diensten van PEAK-IT

Detachering – door detacheren verder excelleren, hierbij bouwen we samen met u aan gedeelde doelstellingen.

Co-sourcing –samen organiseren we afdelingen, waar PEAK-IT de verantwoordelijkheden voor capaciteit overneemt.

Outsourcing – dit is de ultieme vorm van meerwaarde creëren door op te schuiven in verantwoordelijkheid en resultaten te garanderen.

PEAK-IT ziet IT als business enabler. Oftewel, IT moet soepel lopen om de business en haar mensen van dienst te zijn en dient tegelijkertijd als een hefboom voor groei. Zo kunt u als organisatie uw tijd en geld weer volledig richten op uw kerntaken: Your business is our priority.

Om u volledig te ondersteunen, helpen we u ook graag uw business naar een hoger niveau te tillen. Dit kan middels onze diensten als:

  • Projecten – heeft u ondersteuning nodig op het gebied van migratie, vernieuwing van de IT-infrastructuur of procesverbetering op uw Servicedesk? Wij helpen u duurzaam te innoveren.
  • Advies – heeft u vragen over cloud, BYOD of behoefte aan een second opinion over uw IT-omgeving? Onze expertise delen we graag met u.