OUTSOURCING

Outsourcing biedt een passende oplossing voor uw IT-support en/of uw IT-beheer. Outsourcing bij PEAK-IT biedt u continuïteit, kwaliteit en inzicht. Zo kunt u zich richten op uw core business, zonder u zorgen te hoeven maken over de IT-dienstverlening naar uw eindgebruikers.

Hoe kan outsourcing u helpen?

In de eerste plaats geeft outsourcing u een hoop lucht. U wordt volledig ontzorgd, doordat wij de ondersteuning van uw eindgebruikers en de dagelijkse beheertaken voor onze rekening nemen. Zo heeft u weer ruimte om de regie in handen te nemen en u te richten op andere zaken. In de tweede plaats biedt outsourcing inzicht. Niet alleen in de huidige situatie, maar ook in het toekomstbeeld. Samen bekijken we waar verbeteringen nodig zijn en naar welk doel we toewerken. In de derde plaats zorgt outsourcing voor innovatie. Innovatie op het gebied van cloud technologieën, nieuwe processen en communicatiekanalen. Op basis van cloud technologieën wordt er plaats onafhankelijk ondersteuning geboden via een omnichannel platform. Dit zorgt voor een effectievere ondersteuning van uw eindgebruikers en biedt daardoor een efficiëntieslag en kostenbesparing.

Wat is outsourcing?

Er zijn verschillende mogelijkheden binnen onze outsourcingsoplossing, waarbij wij van uw business onze prioriteit maken. Hierbij gaat het om datgene wat u en uw business verder helpt, zoals een oplossing voor support en/of beheer (geheel of gedeeltelijk). Welke oplossing er ook nodig is voor uw IT-infrastructuur, samen kijken we naar dat wat het best bij uw vraagstuk past.

Maar ik besteed toch niet zomaar alles uit?

Dat snappen wij als geen ander. Voorafgaand aan zo’n beslissing gaan we met elkaar een traject in, waarin we kijken of we op cultureel en persoonlijk gebied een goede match hebben om transparant, open en eerlijk met elkaar samen te werken. Ook voeren wij een analyse uit en doorlopen deze uitvoerig met u. We streven samen naar de best passende oplossing voor uw organisatie. Hierbij houden we uiteraard de huidige situatie, het alignment tussen uw business en IT en uw wensen en uitdagingen nauwlettend in de gaten.

Onze specialisten worden continu getraind, zijn volledig gecertificeerd en zetten zich maximaal in om van uw business onze prioriteit te maken. Ze komen bij u over de vloer om niet alleen uw afdeling en eindgebruikers te leren kennen, maar ook om van de dagelijkse uitdagingen van u en uw collega’s te leren. Dit is niet eenmalig; dit blijven we doen gedurende onze partnership. Wij geloven er namelijk in dat het ‘voelen’ van een andere organisatie cruciaal is voor het bieden van de beste dienstverlening.

Meer tijd vrijmaken voor innovatie

Of wilt u weten wat onze outsourcingsdiensten voor u kunnen betekenen? Laat een van onze Accountmanagers contact met u opnemen.