In onze ogen is de mens een cruciale factor op een IT-afdeling. Onze mensen vervullen deze belangrijke rol en daarom vinden wij het essentieel om continu te investeren in hun ontwikkeling. Wij stimuleren onze professionals om het beste uit zichzelf te halen en daarbij door te studeren, nieuwe kennis op te doen en hun certificaten te halen. Hiervoor zijn diverse groeipaden en een persoonlijk ontwikkelplan beschikbaar. Zo helpen wij onze medewerkers te groeien op persoonlijk en professioneel vlak. Hierdoor geven wij invulling aan het belang dat wij hechten aan een goede match tussen opdrachtgever en onze IT-professionals. Dat is tenslotte de basis van een vruchtbare samenwerking.

Partners

PEAK-IT levert als IT business partner ondersteuning en advies op het gebied van support, beheer, infrastructuur en applicaties, waarbij continuïteit en service+ centraal staan. Essentieel hierin is de nauwe samenwerking met een aantal toonaangevende partners, zodat wij altijd de juiste oplossingen voor onze klanten adviseren, implementeren en onderhouden. Door deze focus ontstaan nieuwe diensten en oplossingen die onze klanten een stap verder brengen.

Certificeringen

PEAK-IT is NEN 4400, ISO 9001 en ISAE3402 type II gecertificeerd.

NEN4400 is een onafhankelijk betrouwbaarheidskeurmerk dat uitgegeven wordt door de Stichting Normering Arbeid (SNA), voor alle ondernemingen die arbeidskrachten ter beschikking stellen. Dit onderschrijft de waarde die wij hechten aan betrouwbaarheid en aan het leveren van kwaliteit.

ISO9001: norm 2015 is een internationaal keurmerk dat staat voor het op een georganiseerde manier omgaan met kwaliteitsmanagement. Dit betekent dat er gewerkt wordt volgens strikte regels, dat interne bedrijfsprocessen goed op orde zijn en de kwaliteit ervan gewaarborgd is. Onze ISO certificering garandeert ondernemers een consistent serviceniveau volgens internationaal erkende richtlijnen.

ISAE3402 Type II is de internationaal erkende assurance standaard voor outsourcing en de opvolger van SAS70. Organisaties die activiteiten bij ons uitbesteden krijgen middels deze certificering zekerheid omtrent zaken als risicomanagement, interne beheersing en data-integriteit. Met onze ISAE3402 type II certificering bent u verzekerd van de juiste kwaliteit, kennis en kunde.