IT-DETACHERING: EXTRA SLAGKRACHT

Is het op uw IT-afdeling te druk? Komt er een groot project aan waar u wel wat hulp bij kunt gebruiken? Heeft u te maken met langdurig onderbezetting op uw afdeling? Of ligt er veel werk dat zich maar blijft opstapelen?

PEAK-IT kan u als IT business partner helpen met een flexibele inzet van IT-professionals. Van Helpdeskmedewerker tot IT-Manager en van Systeembeheerder tot Lead Architect. De professionals die wij inzetten, zijn adequaat gecertificeerd en werken continu aan het up-to-date houden van hun kennis en expertise door deel te nemen aan verschillende PEAK-IT Academies.

Bij PEAK-IT vinden we dat detachering meer is dan het leveren van extra mankracht. Wij noemen onze detacheringsservice dan ook ‘deta+’.

Wat is Deta+?

Detachering is voor ons meer dan alleen het ondersteunen van organisaties met flexibel inzetbare IT-professionals. Met de + van PEAK-IT is uw IT-afdeling in staat om de business efficiënter en effectiever te ondersteunen.

Deta+ staat voor: detacheren met toegevoegde waarde. U wordt volledig ontzorgd en tevens verrast. Zo denken wij graag na over hoe we u nog beter van dienst kunnen zijn, hoe wij u optimaal kunnen ondersteunen met benchmarks en hoe wij u kunnen adviseren over IT-service optimalisatie. Bovendien heeft u de mogelijkheid om deel te nemen aan inhoudelijke events over IT-gerelateerde onderwerpen, binnen uw branche of juist branche-overstijgend.

Uiteraard is de match tussen de organisatie en de professional erg belangrijk. De IT-professional moet niet alleen nauw aansluiten bij uw behoefte aan kennis en ervaring, maar moet ook goed binnen uw organisatie en cultuur passen. Daarom heeft iedere IT-professional een dedicated Fieldcoach. Deze coach werkt samen met de professional aan een ontwikkelpad dat enerzijds aansluit bij zijn wensen en anderzijds gericht is op de doelstellingen van u als opdrachtgever.

Zoekt u ware specialisten?

Of wilt u weten wat onze detacheringsdiensten voor u kunnen betekenen? Laat een van onze Accountmanagers contact met u opnemen.