De eindeloze zoektocht naar de gekwalificeerde Systeembeheerder afronden

 

Martijn Mos, IT Operations Manager bij Priva, werkt al langere tijd met PEAK-IT samen voor verschillende projecten om continuïteit op zijn Servicedesk te realiseren. In dit interview licht Mos het ontstaan en belang van onze samenwerking nader toe.

Juiste mensen op de juiste plek

“Voorheen deed Priva zaken met een andere IT-detacheerder voor de eerstelijns supportmedewerkers. Echter beviel deze samenwerking niet, omdat wij vanuit deze organisatie geen gekwalificeerde mensen op de werkvloer kregen. Hierdoor ging de kwaliteit van de support achteruit en daalde de eindgebruikerstevredenheid. Het was dus tijd om voor een andere oplossing te kiezen. PEAK-IT kende ik al vanuit het verleden, omdat ik zelf voor hen heb gewerkt. Zodoende ben ik met hen en twee andere partijen om de tafel gaan zitten om mijn wensen en behoeften door te spreken. PEAK-IT was in staat om snel de juiste mensen te leveren, dus de keuze was snel gemaakt.”

Onvervulbare vacature Systeembeheerder werd vervuld

“Afgelopen jaar liep ik tegen een nieuwe uitdaging aan. De Systeembeheerder in mijn team maakte promotie en ging aan de slag als Security Officer. Toen hebben we zelf de vacature voor Systeembeheerder uitgezet, maar dit liep helaas geen storm. Het lastige bij de vervulling van deze vacature was dat ik op zoek was naar een generalist die van alle IT-facetten wat afweet. Tegenwoordig zijn er veel meer specialisten op de IT-arbeidsmarkt dan generalisten te vinden. En dat begrijp ik, maar ik was op zoek naar die generalist. Toen heb ik bij PEAK-IT aangeklopt en die hadden in een korte periode de vacature voor Systeembeheerder weten te vervullen. Deze Systeembeheerder is nog altijd in ons midden en we zijn ontzettend tevreden over hem.”

Partner die luistert

“De samenwerking met PEAK-IT ervaar ik als zeer prettig. Mijn Accountmanager geeft mij het gevoel dat ik daadwerkelijk gehoord word. Bovendien weten ze op korte termijn goede gekwalificeerde medewerkers te leveren, waar jezelf al lange tijd naar op zoek bent. Al met al ben ik zeer te spreken over PEAK-IT.”

Over Priva

Priva is een wereldwijde marktleider op het gebied van duurzame klimaatregeling en procesbeheer in de internationale kastuinbouwsector. Ook in de gebouwde omgeving is de organisatie een toonaangevende fabrikant van klimaatregeling: één op de drie gebouwen in Nederland is uitgerust met een Priva-klimaatregelingssysteem. De organisatie is internationaal actief met filialen in Nederland, België, Duitsland, Groot-Brittannië, Scandinavië, Canada, Mexico, de Verenigde Staten en China.

De eindeloze zoektocht naar de gekwalificeerde Systeembeheerder afronden

Wil jij continuïteit op de Servicedesk optimaliseren?

Of heb je andere IT-uitdagingen waar je graag eens over wilt sparren? Neem dan contact op en een van onze Accountmanager neemt binnen 48 uur contact met je op! Neem contact op