Roy Bhoelai

Systeembeheerder

Roy Bhoelai is Systeembeheerder en is gedetacheerd bij Woonzorg Nederland. Voordat hij bij PEAK-IT in dienst kwam liep hij tegen het probleem aan dat zijn adviezen niet serieus werden genomen. Dit terwijl hij veel kennis en ervaring heeft. In dit interview vertelt hij meer over zijn ervaringen bij PEAK-IT en Woonzorg Nederland.

Hoe ben je bij PEAK-IT gekomen?

“Voordat ik bij PEAK-IT kwam, werkte ik bij een grote Nederlandse voetbalclub als Systeembeheerder. Maar helaas kreeg ik daar te weinig ruimte om initiatief te tonen, werd er niet geluisterd naar mijn adviezen en was de sfeer niet meer prettig. Precies op het juiste moment kwam ik in contact met Natascha Hollart. Zij vertelde mij dat ik mij bij PEAK-IT juist verder kan ontplooien. Om die reden ben ik met haar in gesprek gegaan en dat voelde direct goed. We hebben goed mijn ambities en wensen besproken en Natascha beloofde mij hieraan te kunnen voldoen. Daar heeft zij niets aan gelogen!”

En nu ben je Systeembeheerder bij ons. Hoe zien je werkzaamheden eruit?

“Ja klopt, ik ben werkzaam als tweede- en derdelijns Systeembeheerder bij Woonzorg Nederland. Het is echt een ontzettend leuke organisatie, waar ik goed mijn passie kan naleven. Zo duik ik bijvoorbeeld de systemen en servers in wanneer er een storing is, die de Servicedesk niet kan oplossen. Ik ben dan ook verantwoordelijk voor het beheer van de systemen op alle verschillende Woonzorg-locaties. Veelal ben ik aanwezig op het hoofdkantoor in Amstelveen. Maar wanneer een andere locatie problemen ondervindt, dan spring ik direct de auto in om de eindgebruikers daar snel weer op weg te helpen. Om veel problemen te voorkomen, ga ik proactief op bezoek bij de verschillende locaties en kan ik direct eindgebruikers helpen die op dat moment tegen problemen aanlopen.”

Hoe ervaar je het dat je weleens op pad moet?

“Ik vind dit geen probleem. Zolang ik de eindgebruikers kan helpen, ben ik blij. Natuurlijk kun je eindgebruikers ook telefonisch helpen, maar face-to-face werkt soms toch beter. Op locatie voelen mensen zich meer op hun gemak en kunnen ze goed laten zien waar ze tegenaan lopen. En andersom kan ik ze ter plekke uitleg geven over de oplossing. Ik vind het dan ook heel belangrijk om de eindgebruiker goed te begrijpen.”

Wat vind je van de samenwerking met Woonzorg Nederland?

“Heel erg fijn! De dag dat ik binnenkwam bij PEAK-IT, kon ik aan de slag bij Woonzorg Nederland. Daar voelde ik mij direct thuis. Ze zijn heel open en laten mij heerlijk mijn ding doen. Zo staat mijn manager ook altijd open voor mijn mening en die wordt ook gewaardeerd. Het is een heerlijk gevoel dat mijn adviezen serieus worden genomen. Daarnaast leren we ook veel van elkaar. Wat ik ook heel mooi vind, is dat ik eigenlijk ‘extern’ ben. Maar zo zien zij mij absoluut niet. Zo ga ik ook gewoon mee met de personeelsuitjes van Woonzorg. Dus ik heb het hier echt naar mijn zin. En voor je het weet zit je er alweer dik een jaar!”

Wat heerlijk dat je zo vrij wordt gelaten! Hoe is jouw ervaring met het werken voor een detacheerder?

“In de meeste gevallen ben je een nummertje. Je wordt ingehuurd, doet je ding en gaat weer weg. Bij PEAK-IT is dit niet het geval! Zij waarderen je echt en ik word overal bij betrokken. PEAK-IT weet goed wie ik ben en wat ik nodig heb. Daar helpt mijn Fieldmanager ook goed bij. Samen met haar kijk ik naar mijn toekomstplannen en dat waardeer ik heel erg. PEAK-IT is dan ook echt goed voor zijn personeel.”

Ben jij de nieuwe collega van Roy?

Wil jij ook een vliegende start in jouw IT-carrière? Of wil je juist de volgende stap zetten? Aarzel dan niet langer en solliciteer snel. Een van onze recruiters neemt binnen 48 uur contact met je op en wie weet tot snel!