Waarom is werken bij PEAK-IT zo afwisselend?

“Werken bij PEAK-IT is zo afwisselend omdat elke dag anders is. De combinatie van professionaliteit en persoonlijke benadering maakt voor mij de ideale omgeving, waar ik mijn ambities kan ontplooien. Elke collega is even bevlogen in zijn of haar vakgebied. Dit maakt dat je iedere dag het beste uit jezelf haalt.”

Welke kernwaarde van PEAK-IT vind je het meeste op jou van toepassing?

“Passie! Alles wat ik doe in mijn leven, doe ik met bevlogenheid en passie. Dat ik bij een organisatie werk, die deze bevlogenheid en passie deelt, geeft mij iedere dag de energie het best mogelijk resultaat neer te zetten.”

Hoe kan de sollicitant jou nou echt verrassen?

“Durf eruit te springen! Dit gaat volgens mij het beste door jezelf te zijn. Laat zien wie je bent en waar je voor staat. Iedereen heeft zijn eigen usp’s. Weten wie je bent en waar jouw toegevoegde waarde ligt maakt voor mij een sollicitant interessant.”

Wat is het gekste dat je ooit hebt meegemaakt in een sollicitatie?

“Niet iedereen is communicatief even vaardig. Of vindt het even makkelijk zichzelf te verkopen. Maar je goed voorbereiden op een gesprek is voor iedereen mogelijk. Dus de dag dat ik een sollicitant voor mij had, die niet wist voor welke functie of organisatie hij precies op gesprek was gekomen. Maakte het gesprek zowel ongemakkelijk voor hem als voor mij.”