Waarom is werken bij PEAK-IT zo afwisselend?

“Per dag heb je zoveel verschillende gesprekspartners, dat je nooit weet hoe je dag eruit gaat zien. Tegelijkertijd biedt dit de mogelijkheid om mijn eigen IT-kennis uit te breiden en te leren over het vak. Daarnaast komen er diverse taken bij zoals contracten in orde maken, administratie en begin maar niet over de telefoontjes die je tussendoor nog krijgt! Timemanagement is een must, dit daagt je iedere dag weer uit. Bij Peak-IT heb je de mogelijkheid om jezelf te ontwikkelen en diverse posities te bekleden in de organisatie naarmate je groeit. De persoonlijke aandacht die ik hier krijg binnen Peak-IT, geef ik ook aan mijn IT-professionals, dat maakt het werken hier prettig.”

Welke kernwaarde van PEAK-IT vind je het meeste op jou van toepassing?

“Dat zijn er bij mij twee: klantgericht en passie. De glimlach op het gezicht van de kandidaat is wat voor mij telt, dat maakt mij een gelukkig mens. Daarnaast is alles wat ik doe volgestopt met passie, als recruiter combineer ik mijn liefde voor de mens met mijn commerciële kant, de perfecte cocktail die mij iedere dag weer met dezelfde glimlach mijn bed uit laat komen.”

Hoe kan de sollicitant jou nou echt verrassen?

“Goede voorbereiding op het gesprek spreekt voor zich, maar schroom niet om je eigen vragen te stellen. Het is een tweezijdig gesprek, maak daar dan ook gebruik van. Durf! Zo laat je ook zien dat je assertief bent en je je hebt verdiept in onze organisatie, dan sta je bij mij al een puntje voor.”

Wat is het bijzonderste dat je ooit hebt meegemaakt in een sollicitatie?

“Bijzonder weet ik niet, maar wat ik wel enorm waardeerde is complimenten krijgen van een sollicitant: op de manier hoe het gesprek is gegaan, de oprechte interesse in de kandidaat en over de manier hoe Peak-IT werkt. Dat is waar je het voor doet en hoe ik graag mijn IT-professionals leer kennen, sparren over de carrière, elkaar leren kennen en mogelijkheden bespreken. Als je oprecht houdt van je werk, komt dat dus ook over bij je gesprekspartner en dat is mooi om te zien.”