Waarom is werken bij PEAK-IT zo afwisselend?

Binnen PEAK-IT kom je terecht in een dynamisch team van professionals met verschillende achtergronden waarin iedereen fijn met elkaar samenwerkt, schakelt en wij allen dezelfde ‘positive vibe’ ervaren waarmee wij de successen behalen. Als recruiter is geen dag hetzelfde! Elke kandidaat en professional is uniek. Elk individu heeft een ander verhaal; heerlijk om met een ieder op persoonlijke vlakken te kunnen schakelen en samen de diepte in te gaan op zoek naar de absolute meerwaarde die PEAK-IT jou kan bieden.

Welke kernwaarde van PEAK-IT vind je het meeste op jou van toepassing?

De manier waarop ik een professional in zijn/haar carrière help in het meedenken van doorgroeimogelijkheden en certificeringsmogelijkheden staan voorop! Ik denk in alle facetten mee op zoek naar de juiste stap in jouw carrière. Ik ben vrij direct in het delen van mijn gedachten en ondervindingen om je hier het best in te kunnen ondersteunen.

Wat is het bijzonderste dat je ooit hebt meegemaakt in een sollicitatie?

Ik vind een representatieve uitstraling heel erg belangrijk. Dit geldt zowel voor de professional als op de omgeving en setting waarin het gesprek wordt gevoerd. Ik heb weleens een gesprek met een kandidaat gehad die tijdens ons sollicitatiegesprek met zijn telefoon in zijn hand op zijn bed lag; dit is uiteraard niet de bedoeling. Aan de andere kant heb ik ook hele leuke gesprekken gehad waarin ik en de professional na één gesprek al wisten dat wij met elkaar willen samenwerken!

Hoe kan de sollicitant jou nou echt verrassen?

Enthousiasme en een goede voorbereiding zijn de sleutel tot een succesvolle sollicitatiegesprek. Hier komen leuke en oprechte gesprekken uit, waarin je elkaar echt beter leert kennen in de wederzijdse interesse. Wees geïnteresseerd in jouw interviewer en bereidt altijd vragen voor!