Waarom is werken bij PEAK-IT zo afwisselend?

“Wat ik zo afwisselend vind aan PEAK-IT is dat je met diverse collega’s samenwerkt. Het gaat niet alleen om de afdeling waarvoor je werkt. Bij PEAK-IT ben je echt samen en hebben we veel aan elkaar als collega’s. Ook zijn er doorgroeimogelijkheden en denkt iedereen oprecht met je mee over jouw carrière. Alles kan en is in overleg mogelijk.”

Welke kernwaarde van PEAK-IT vind je het meeste op jou van toepassing?

“Dan is het zeker de flexibiliteit die er binnen PEAK is. Alles kan en is mogelijk zolang je dit goed communiceert en bespreekbaar maakt. Daarnaast geven we elkaar feedback en zijn we eerlijk naar elkaar zodat je als persoon zelf dingen kan blijven leren en jezelf kan blijven ontwikkelen.”

Hoe kan de sollicitant jou nou echt verrassen?

“Wees jezelf en durf vooral jezelf te zijn. Maar ook de voorbereiding is ontzettend belangrijk; voorbereiding is key! Probeer mij mee te nemen in jouw verhaal en durf ook vragen terug te stellen in plaats van alleen de vragen te beantwoorden. Het helpt als je weet wat je wilt en waarin je jezelf nog wilt ontwikkelen. Dan kan ik jou alleen maar beter helpen met het bouwen van een succesvolle carrière.”

Wat is het gekste dat je ooit hebt meegemaakt in een sollicitatie?

“Als recruiter heb ik nooit gekke dingen meegemaakt. Natuurlijk heb ik ook weleens zelf gesolliciteerd en soms merkte ik dat de rollen werden omgedraaid in het gesprek met de recruiter. Maar dat is dan ook het enige.”