Waarom is werken bij PEAK-IT zo afwisselend?

“Het is fijn om bij PEAK-IT te werken, omdat het laagdrempelig is en overzichtelijk. Ik heb voor PEAK-IT gekozen omdat ze persoonlijk zijn en er tal van doorgroeimogelijkheden zijn. Hiernaast is er veel diversiteit onder de collega’s.”

Welke kernwaarde van PEAK-IT vind je het meeste op jou van toepassing?

“De kernwaarde ‘flexibel’, omdat PEAK-IT meebeweegt in de wensen die je hebt. Niks is onmogelijk zolang je het bespreekbaar maakt. Als je dingen bespreekt, kan er altijd gekeken worden wat de mogelijkheden zijn. Flexibiliteit past het beste bij mij, omdat ik zelf flexibel ingesteld ben. Ik schakel direct om en beweeg mee in verschillende situaties. Hierdoor houd ik het voor mezelf altijd spannend en uitdagend.”

Hoe kan de sollicitant jou nou echt verrassen?

“Met enthousiasme! Als de sollicitant geen interesse en enthousiasme toont, dan zegt dat al genoeg. Voor mij is het ook belangrijk dat de sollicitant een goede uitstraling heeft en er verzorgd uitziet. Daarnaast is van belang dat de sollicitant weet wat hij wilt en dit ook kan aantonen.”

Wat is het gekste dat je ooit hebt meegemaakt in een sollicitatie?

“Je gaat dit niet geloven, maar mijn gekste gesprek was met een man van 53 jaar. Hij had een heel sterk cv en leek een serieuze man, maar tijdens het gesprek vroeg hij mij persoonlijke vragen alsof we aan het speeddaten waren. Bij elke vraag die ik hem stelde kwam hij weer terug op het feit dat hij al vier jaar vrijgezel was en begon hij mij te vragen op wat voor mannen ik val. Het was een heel ongemakkelijk gesprek. Dit is ook echt een no go! Al vind je de Recruiter tegenover je nog zo aantrekkelijk, houd het te allen professioneel en zakelijk.”