Waarom is het werken bij PEAK-IT zo afwisselend?

Het werken bij PEAK-IT is zo afwisselend voor mij, omdat mijn functie uit verschillende werkzaamheden bestaat. Aan de ene kant ben ik verantwoordelijk voor de evaluaties van de medewerkers, de contracten en de salarissen. Maar aan de andere kant kan ik ook mijn coachingstalenten inzetten in de Fieldmanagementgesprekken die ik met de IT-professionals heb en de trainingen die ik geef. Naast het contact met de professionals heb ik ook contact met de klanten van PEAK-IT. Kortom heel divers!

Wat voor coach ben jij?

Mensen voelen zich snel op hun gemak bij mij en kunnen open zijn over hun gedachten en gevoelens. Het is mijn missie als coach om mensen te begeleiden naar hun essentie, zodat ze voelen dat ze goed zijn zoals ze zijn.

Op welke manier heb je het verschil gemaakt bij een professional?

Samen met een andere Fieldmanager heb ik de ‘Be Happy’-training ontwikkeld en gegeven. Deze training geeft handvatten voor het omgaan met negatieve gedachten en emoties. Het doel is om ervoor te zorgen dat onze professionals zich meer kunnen ontspannen en gelukkiger in het leven staan. De deelnemers ervaren deze training als ondersteunend en verbindend.

Mijn gouden tip voor jouw persoonlijke ontwikkeling:

Denk minder en voel meer! Tegenwoordig worden we zo opgeslokt door onze gedachten, waardoor we helemaal niet meer in contact staan met ons gevoel en intuïtie. Dit heeft weer tot gevolg dat we onszelf voorbijrennen en stress ervaren, of zelfs in een burn-out belanden. Ga uit je hoofd en probeer aan te voelen waar jouw grenzen liggen en waar jij gelukkig van wordt!