Waarom is werken bij PEAK-IT zo afwisselend?

“Bij PEAK-IT word ik uitgedaagd om mezelf te ontwikkelen en dat is nu juist iets waar ik mee bezig ben zowel op zakelijk als persoonlijk vlak. Het is bijvoorbeeld mogelijk om verschillende rollen te vervullen binnen de organisatie. Bij PEAK-IT zien ze personeel namelijk als belangrijkste kracht voor de groei van het bedrijf en dit laten ze ook duidelijk aan ons blijken. Zo krijgen we middelen om onze eigen groei te stimuleren en bevorderen. Het is mooi om te zien dat mensen bij PEAK-IT groeien.”

Welke kernwaarde van PEAK-IT vind je het meeste op jou van toepassing?

“Ik kan echt iemand zijn grootste cheerleader zijn. Ik zie mooie kansen voor mijn professionals en help ze verder in hun carrière. Mijn dedication is dan ook echt op hen gericht, zodat zij zich verder ontwikkelen en groeien. Daarom vind ik dat toegewijd en passie wel echt bij mijn passen.”

Hoe kan de sollicitant jou nou echt verrassen?

“Wat mij blij maakt is dat op het moment dat ik met een kandidaat in gesprek ben, ik de passie in zijn ogen kan zien. Iemand die de wilskracht heeft en er volledig voor wil gaan, maakt indruk op mij. Ik word enthousiast van professionals die nog verder willen groeien. Daar krijg ik energie van.”

Wat is het gekste dat je ooit hebt meegemaakt in een sollicitatie?

“Kandidaten met een bepaalde ego en uitstraling alsof ze alles al wel weten. En natuurlijk zij zijn de professional en hun kennis is goud waard. Maar als mens ben je nooit te oud om te leren en is er altijd ruimte om te groeien. En onthoud dat het juiste papiertje niet leidend is voor het beroep dat je wilt uitoefenen. Ik ben vaak met professionals in gesprek die bijvoorbeeld de proceskant op willen gaan, maar denken dat dit onmogelijk is vanwege het gebrek aan de juiste diploma’s of certificaten. Waar een wil is, is een weg. Het gaat om jouw houding en motivatie. Als je er tijd en energie in steekt, dan is alles mogelijk.”