Waarom is werken bij PEAK-IT zo afwisselend?

“De vrijheid bij PEAK-IT trekt mij heel erg aan. Ik kan echt mijn eigen ding doen en kan mijn passie hier goed kwijt. Ik vind het fijn om met mensen te sparren en in gesprek te gaan over de mogelijkheden. Verhalen van kandidaten maken mij vaak enthousiast en daardoor ga ik echt door het vuur voor ze. Daarom past de kleur van PEAK-IT ook zo goed bij mij.”

Welke kernwaarde van PEAK-IT vind je het meeste op jou van toepassing?

“Passie en toegewijd. Ik wil altijd iedereen zo goed mogelijk helpen. Daar krijg ik echt energie van. Echter moet ik mezelf er weleens in remmen om niet op een vrije dag toch stiekem even dat ene mailtje te beantwoorden.”

Hoe kan de sollicitant jou nou echt verrassen?

“Door wederzijdse interesse te tonen. Ik heb ooit gehad dat een sollicitant mijn LinkedIn-profiel had bekeken en mij vroeg naar de overstap van DJ naar recruiter. Het verraste mij enorm dat de sollicitant tijdens zijn voorbereiding niet alleen naar PEAK-IT heeft gekeken, maar ook naar zijn gesprekspartner. “

Wat is het gekste dat je ooit hebt meegemaakt in een sollicitatie?

“Dat een sollicitant alleen maar naar de tafel keek en sprak. Ik werd daar zelf heel ongemakkelijk van. Het geeft echt niet als je verlegen bent, maar blijf dichtbij jezelf. Je hoeft je niet anders voor te doen, dat is nergens voor nodig. Als je dat namelijk wel doet, is dat gelijk ook je valkuil. Ik kan dan geen juist beeld van je krijgen, waardoor jij niet die droombaan te pakken krijgt. Daarnaast vind ik het prettig als een kandidaat eerlijk tegen me is. Eerlijkheid en betrouwbaarheid staan namelijk op nummer 1 om de verwachtingen goed te managen. Alleen zo komen we samen tot die droombaan.”