Waarom is werken bij PEAK-IT zo afwisselend?

“Tijdens mijn studies heb ik bij verschillende bedrijven mooie ervaringen opgedaan. Toch merk ik dat het werken bij PEAK-IT anders is dan bij andere bedrijven. Los van het feit dat mijn werkzaamheden iedere dag divers zijn, zijn de medewerkers dat ook! Zo spreek ik de ene dag een bijna gepensioneerde IT’er en de volgende dag spreek ik een junior. Dit maakt het werk voor mij bijzonder en vind dit dan ook erg leuk.”

Welke kernwaarde van PEAK-IT vind je het meeste op jou van toepassing?

“Ik krijg veel energie van doorgaan en vooral niet stilstaan. Dit komt goed tot zijn recht binnen PEAK-IT en ik merk dat daadkracht ook veel terugkomt bij mijn collega’s. Tevens vind ik flexibiliteit ook een kernwaarde die benoemd mag worden, ik vind het belangrijk om goed in te kunnen spelen op veranderingen en om collega’s te ondersteunen waar nodig. Doordat de kernwaarden van mij en PEAK-IT op elkaar aansluiten, ontstaat er een goede match waardoor ik met veel plezier werk.”

Welke tips zou je willen geven aan een sollicitant?

“Voorbereiding, voorbereiding en voorbereiding! Ik adviseer om goed voorbereid naar een sollicitatiegesprek te komen, omdat voorbereiding het halve werk is. Wat zijn nou jouw sterke punten, die wij nodig hebben? Bedenk goed wat jouw kernkwaliteiten zijn en koppelen ze aan een recente (werk)ervaring. Hierdoor schets je een helder beeld van hoe jij jouw kernkwaliteit goed inzet!”