Outsourcing

Als ICT business partner op het gebied van support en beheer biedt PEAK-IT ook outsourcing aan. Outsourcing kan een passende oplossing bieden voor uw ICT support en/of uw ICT beheer. Outsourcing bij PEAK-IT biedt u continuïteit, kwaliteit en inzicht. Zo komt u in control en kunt u zich weer richten op uw core business, zonder u zorgen te hoeven maken over de ICT dienstverlening naar uw eindgebruikers.

Wat is outsourcing?

Er zijn verschillende mogelijkheden binnen onze outsourcingsoplossing. Omdat wij van uw business onze prioriteit maken, gaat het hierbij om datgene wat u en uw business verder helpt. Dit kan een oplossing zijn voor support of beheer (geheel of gedeeltelijk), maar het kan ook betekenen dat we gezamenlijk kijken naar andere oplossingen voor uw ICT infrastructuur. Klik op onderstaande opties om meer te lezen over deze vorm van outsourcing.

Hoe kan outsourcing u helpen?

In de eerste plaats kan outsourcing voor u een hoop lucht geven. Doordat wij de aansturing van support en beheer en de ondersteuning van uw eindgebruikers voor onze rekening nemen, heeft u weer ruimte om u te richten op andere (strategischere) zaken. Wij ontzorgen u dus.

In de tweede plaats zorgen wij ervoor dat inzichtelijk wordt hoe het nu gaat, wat er verbeterd kan worden en samen spreken we dan ook af naar welk doel we toe willen werken.

In de derde plaats kijken we samen naar de lange termijn. Het geld dat u bespaart met de efficiëntie die wij kunnen bereiken, kunt u gebruiken om stappen te maken in uw IT dienstverlening en om uw IT-afdeling intern op de kaart te zetten. Deze manier van innoveren noemen wij ‘budgetneutraal innoveren’.

Maar ik besteed toch niet zomaar alles uit?

Dat snappen wij als geen ander. Voorafgaand aan zo’n beslissing gaan we met elkaar een traject in, waarin we kijken of we op cultureel en persoonlijk gebied een goede match hebben om transparant, open en eerlijk met elkaar te kunnen samenwerken. Ook zullen wij een analyse uitvoeren en deze uitvoerig met u doorspreken. Tijdens deze fase kijken we samen naar de best passende oplossing voor uw organisatie. Dat kan ook een andere oplossing zijn dan outsourcing. We kijken hierbij ook naar huidige situatie, de alignment tussen uw business en IT, en uw wensen en uitdagingen.

Onze professionals worden continu getraind, zijn volledig gecertificeerd en zullen zich maximaal inzetten om van uw business hun business te maken. Ze zullen bij u over de vloer komen om uw afdeling en uw eindgebruikers te leren kennen en om over de dagelijkse uitdagingen van u en uw collega’s te leren. Dit is niet eenmalig; dit blijven we doen gedurende onze partnership. Wij geloven er namelijk in dat het ‘voelen’ van een andere organisatie cruciaal is voor het bieden van de beste dienstverlening.

Klantervaringen

Klanten zoals ASICS en ProQR  gingen u voor. Bent u benieuwd naar de ervaringen van onze klanten met PEAK-IT Outsourcing en met de andere oplossingen die PEAK-IT biedt? Bekijk hier de referenties.

Vrijblijvend advies

Bent u benieuwd of wij wat voor u zouden kunnen betekenen? Wilt u graag een keer een vrijblijvende afspraak met één van onze collega’s? Neem contact met ons op of bel naar 088-1304500.

Wilt u meer informatie over outsourcing? Neem contact op via 088-1304500 of via het contactformulier.