Virtualisatie

Inmiddels zien we veel vormen van ICT-virtualisatie. Van de veel toegepaste vorm van server virtualisatie tot de minder geïmplementeerde desktopvirtualisatie. Echter elke klant kent zijn eigen wensen en eisen.

Bij PEAK-IT geloven we daarom in een klantgerichte en persoonlijke aanpak. Eerst worden de wensen en eisen in kaart gebracht en de doelstellingen van het project bepaald. Hierbij denken we proactief mee om tot de beste resultaten te komen. Of u nu een server virtualisatie-, desktop virtualisatie- of een applicatie virtualisatie-project heeft, wij kunnen u ondersteunen in elke stap met onze ICT-professionals. Maar ook het complete ontwerp, realisatie en beheer van virtuele infrastructuur behoort tot de specialiteit van PEAK-IT.

Met meer dan 400 gekwalificeerde professionals, is PEAK-IT een veelzijdige partner voor zeer uiteenlopende ICT-projecten. We kunnen aan iedere vraag voldoen. Zowel op het gebied van beschikbaarheid, continuïteit, ervaring en kennis!

Met PEAK-IT kunt u rekenen op een gezonde en solide ICT business partner op het gebied van advies, beheer en support van infrastructuur en applicaties, waarbij de focus lig op continuïteit en service+. Onze filosofie is niet voor niets Your business is our priority.

Wilt u meer informatie? Neem contact op via 088-1304500 of via het contactformulier.