ITIL processen

Information Technology Infrastructure Library, meestal afgekort tot ITIL, is ontwikkeld als een referentiekader voor het inrichten van de beheerprocessen binnen een ICT-organisatie. Daarbij is het geen doel op zich, maar moet het u helpen inzicht en controle te krijgen over uw ICT processen waarbij kwaliteitsverbetering voorop staat.

PEAK-IT heeft jarenlange ervaring in het toepassen van ITIL processen, binnen een verscheidenheid aan ICT organisaties uit een diversiteit aan branches. Dit maakt PEAK-IT een specialist in het pragmatisch toepassen van ITIL processen, ook voor uw organisatie.

PEAK-IT heeft jarenlange ervaring in het toepassen van ITIL processen

PEAK-IT helpt door de huidige ICT organisatie in kaart te brengen en te optimaliseren. Van het maken van documentatie tot het opleiden van uw medewerkers, PEAK-IT adviseert u over de juist vervolgstappen. Vanuit het ITIL principe worden mensen, processen en technologie (People, Process & Technology) tegen het licht gehouden en krijgt u een onderbouwd advies over de vervolgstappen.

Maar PEAK-IT helpt u ook deze veranderprocesssen te implementeren. Onze consultants werken dan samen met uw medewerkers om de veranderingen stap-voor-stap door te voeren.

Wilt u meer informatie? Neem contact op via 088-1304500 of via het contactformulier.