Bring Your Own Device

De moderne, flexibele werkplek bestaat al een aantal jaren niet meer uit een desktop/laptop, waarop al het werk wordt gedaan. Door de komst van smartphones, tablets en andere type devices is ook de manier van werken flexibeler geworden. Afhankelijk van plaats, tijd en werkzaamheden wordt er gekozen voor een type device.  Echter deze device is niet altijd meer van de werkgever. BYOD (Bring Your Own Device) is al jaren geleden geïntroduceerd in organisaties. Een werknemer die op zijn prive smartphone toch ook zijn mail wil kunnen lezen, is ook een vorm van Bring Your Own Device.

De tijd dat de ICT afdeling het device bepaalde ligt achter ons. Nu worden Microsoft en Apple apparatuur door elkaar gebruikt. Maar dit geldt ook voor Android, Windows en iOS tablets.

Maar voor welke vorm wordt er gekozen en hoe ga je deze verschillende devices managen? Maar zelfs de vraag of de devices nog wel ondersteund moeten worden, is onderdeel van het Flexibele Werken.

De onafhankelijk experts van PEAK-IT ondersteunen u bij deze vragen en bieden u advies over het toepassen en ondersteunen van de verschillende oplossingen.

Wilt u meer informatie over Bring Your Own Device? Neem contact op via 088-1304500 of via het contactformulier.