Natascha Hollart van PEAK-IT wint Recruiter Award 2018

Op: 19 apr 2018

Naarden, 19 april 2018 – Natascha Hollart is vandaag uitgeroepen tot beste recruiter in de categorie Deployment & OPS. Samen met haar directeur Richard Stassen van PEAK-IT nam zij haar prijs in ontvangst tijdens de allereerste Recruiter Awards, in het CitySense in Utrecht. “Duurzaam succes zit hem in het kunnen focussen op mensen”, aldus Hollart.

“De cultuur van een bedrijf wordt bepaald door de mensen die er werken, niet door de kernwaarde van de directie. Het succes van bedrijven als PEAK-IT staat of valt met persoonlijk contact. Het is daarom ontzettend belangrijk hoe jij jezelf neerzet als recruiter. Ik probeer daarbij altijd eerst het vertrouwen te winnen van de kandidaat en de opdrachtgever”, vertelt de onderscheiden recruiter.

Hollart is sinds 6,5 jaar werkzaam bij PEAK-IT. De IT-wereld bevalt haar goed: “Ik heb een beetje last van ADHD, maar dat werkt in deze branche juist in mijn voordeel. De IT is ontzettend snel, hectisch en dynamisch, en dat ben ik ook. Er heerst echt een ‘niet lullen, maar poetsen’-mentaliteit. Iedereen op de werkvloer zit in die flow en heeft hetzelfde doel voor ogen. Dat gevoel van verbondenheid vind ik heel typerend voor ons bedrijf en is iets wat ik bij nieuwe medewerkers probeer te creëren.”

Juryrapport

”Natascha is een authentiek mens met een eigenzinnige succesvolle werkwijze”, licht de jury haar keuze toe. De stemmers roemen haar vakkennis, die Natascha in staat stelt de behoeftes van de klant te vertalen in een concreet functieprofiel. De jury noemt haar een echte toprecruiter van wie de bevlogenheid afspat.

Het was de allereerste editie van de Recruiter Awards, met winnaars in vijf verschillende categorieën. Kandidaten konden tot maart worden voorgedragen. Daarna kon op de genomineerden worden gestemd en werd een laatste selectie van drie tot vier recruiters per categorie gemaakt. Deze recruiters pitchten zichzelf vervolgens aan de vakjury die uiteindelijk de winnaars koos. Hierbij werd vooral gelet op vakkennis, motivatie en duurzaamheid.