PEAK-IT na uitbreiding ook banenmotor Zuid-Nederland met vestiging in Eindhoven

Op: 25 okt 2018

Naarden, 25 oktober 2018 – PEAK-IT opent 1 november een nieuw kantoor in Eindhoven. Op die manier kan de fors groeiende IT-detacheerder zijn werkgebied onder de rivieren nog verder uitbreiden. De dochteronderneming van ManpowerGroup is op zoek naar zo’n 1200 sollicitanten voor de vacatures die komend jaar in Eindhoven worden uitgezet. 

De nieuwe vestiging is het eerste kantoor waar alle Experis-labels van ManpowerGroup onder één dak zitten. Naast PEAK-IT nemen ook iSense, Salarisprofs en Experis Ciber hun intrek in het pand dat is gelegen aan het Flight Forum 840 in Eindhoven. Het hoofdkantoor van PEAK-IT is in Naarden gevestigd en daarnaast heeft de IT-detacheerder nog een vestiging in Rijswijk.

Veel animo

PEAK-IT is inmiddels gestart met de werving van personeel dat vanuit de nieuwe locatie gedetacheerd kan worden. De IT-detacheerder is met name op zoek naar goede helpdeskmedewerkers en systeembeheerders. “Er is nu al boven verwachting veel interesse van IT-professionals”, vertelt Marloe van Boekel, Recruitmentmanager bij PEAK-IT. “Eigenlijk wilden we pas over een half jaar een recruiter voor Eindhoven aannemen, maar die hebben we door het hoge animo nu al in dienst genomen.”

Net als elders in het land gaat PEAK-IT ook in de regio Eindhoven samenwerken met scholen. “Voor de opleidingen is het essentieel feeling te houden met de praktijk”, vertelt Van Boekel. “Wij geven gastlessen, bijvoorbeeld sollicitatietraining, en houden de docenten op de hoogte van de allerlaatste ontwikkelingen. Op dit moment zijn er al contracten gesloten met twee scholen uit het zuiden.”

Uitbreiding klantportfolio

Willem-Jan Dekkers is Regiomanager Zuidoost-Nederland bij PEAK-IT en in die hoedanigheid ook verantwoordelijk voor de acquisitie van nieuwe klanten in die regio. Dekkers: “We hebben op dit moment al contracten gesloten met een aantal grote spelers. Zo zijn we trots dat we de nieuwe voorkeursleverancier op het gebied van infrastructuur zijn van BDO Accountants & Adviseurs. Daarnaast werken we onder meer voor kantoorinrichter Ahrend en installateur SPIE.”

Dekkers verwacht met de opening in Eindhoven een verdere optimalisatie van de services van PEAK-IT: “De vier Experis-labels worden steeds meer een aanvulling op elkaar. Doordat we straks ook bij elkaar naar binnen kunnen lopen, worden de lijntjes nog korter en dat komt ook de klant ten goede. Door die multi-labelstrategie kunnen we hun een nog volledigere service bieden.”