PEAK-IT deelt meer dan 70 keer gloednieuwe Peugeot 208 uit

Op: 27 jan 2020

Naarden, 27 januari 2020 – IT business partner PEAK-IT gaat zijn welbekende rode auto inruilen voor een nieuwere versie. Om die reden ontvingen ruim 70 medewerkers de sleutels van een gloednieuwe Peugeot 208 Allure Blue Lease bij het Louwman Museum in Den Haag op zaterdag 25 januari. In de komende twee jaar zal het gehele wagenpark (ruim 200 auto’s) gefaseerd vervangen worden door dit nieuwe model.

Voor de duur van vijf jaar gaat PEAK-IT een samenwerking aan met Peugeot en Louwman Dealer Group. “De herkenbare rode PEAK-IT auto’s zijn van onschatbare waarde. Niet alleen voor de herkenbaarheid van ons merk, maar ook voor de mobiliteit van onze IT-professionals. De aanschaf van dit compleet nieuwe wagenpark zorgt ervoor dat onze medewerkers nog veiliger onderweg zijn.”, zegt Richard Stassen, Director Operations bij PEAK-IT.

73 nieuwe auto’s

Om precies te zijn, deelt PEAK-IT 73 auto’s uit aan IT-professionals en interne medewerkers. De nieuwe auto behoudt de kleur rood, voorzien van het PEAK-IT logo met een 1.2 liter turbo-motor die maar liefst 100 pk levert. Uiteraard is er ook aan de veiligheid gedacht en zijn de auto’s voorzien van opties zoals lane keeping assist, active safety brake en parkeerhulp met camera.

Bastiaan de Groot, Managing Director van Peugeot Nederland, kijkt uit naar deze samenwerking. “We zijn zeer verheugd over de samenwerking met PEAK-IT om samen aan een efficiënt wagenpark te werken. Peugeot staat al meer dan 200 jaar voor een innovatieve rijbeleving pur sang en we wensen alle nieuwe ambassadeurs dan ook veel rijplezier en vele veilige kilometers in ons nieuwste model, de Peugeot 208.”

’s Werelds oudste autoprivécollectie

Na een introductie en instructie werden de autosleutels feestelijk uitgereikt bij het Louwman Museum in Den Haag. “Het is onze passie om mensen te bewegen. Het museum beschikt over ’s werelds oudste privé-collectie automobielen. Deze feestelijke locatie biedt voor ons de perfecte gelegenheid om deze prachtige auto’s te overhandigen aan PEAK-IT. Wij wensen de berijders véél veilige kilometers toe”, zegt Marco Broere, Managing Director van Louwman Dealer Group.