Willem-Jan Dekkers aangesteld als Customer Success Manager PEAK-IT

Op: 21 dec 2018

Naarden, 21 december 2018 – Per 1 januari start Willem-Jan Dekkers (32) als Customer Success Manager bij PEAK-IT. In deze rol stuurt Dekkers de afdelingen Service Administration, Project Management, Service Management en Business Alliance aan en is hij eindverantwoordelijk voor alle tactische en strategische contacten, specifiek vanuit het oogpunt van klanttevredenheid. Deze aanstelling draagt bij aan de ambitie van de organisatie om diensten nog beter aan te laten sluiten op de wensen en behoeften van de huidige en toekomstige klanten. Zo gaat Dekkers aan de slag met het versnellen van processen en een nog effectievere klantbediening.

Dekkers is een bekende van PEAK-IT. Inmiddels is hij twee jaar in dienst bij PEAK-IT en vervulde hij de functie van Area Manager Eindhoven. Dit betekent dan ook dat hij zijn kennis en ervaring omtrent de dienstverlening zal gebruiken om met klanten mee te denken over hoe zij de IT-infrastructuur efficiënter en innovatiever kunnen inzetten in de bedrijfsvoering. Hiervoor heeft Dekkers al mooie plannen klaarliggen. Zo zal hij starten met het opstellen van een geoptimaliseerde cloudpropositie en zal hij de samenwerking met Experis Ciber intensiveren.

Richard Stassen, Director Operations bij PEAK-IT, heeft kwaliteit en klanttevredenheid hoog in het vaandel staan. De nieuwe rol van Dekkers doet hem dan ook deugd. “Binnen PEAK-IT zijn wij continu in ontwikkeling om onze klanten verder te kunnen ondersteunen en ontzorgen. IT is er om bedrijfsprocessen efficiënter te maken en medewerkers te ondersteunen in hun werk. Om een sparringpartner te vormen voor onze klanten is het essentieel om continu op de hoogte te zijn van nieuwe ontwikkelingen en de steeds veranderende wensen en behoeften. Vanuit deze gedachte hebben wij onze organisatie onder de loep genomen en is de nieuwe rol ontstaan. Het is zeer positief dat Willem-Jan deze functie gaat vervullen. Als bekende van de organisatie kan hij zijn kwaliteiten inzetten om de samenwerking met onze klanten verder te optimaliseren middels een dienstverlening die hen ontzorgd.”

Dekkers: “Ik ben verheugd om in deze rol aan de slag te gaan, mooie succesverhalen te creëren samen met mijn teams en deze successen uit te breiden. Hierin vormt onze cloudpropositie een belangrijk element, want dat cloud het heden en de toekomst is valt niet meer te ontkennen. Grote leveranciers kiezen allemaal voor de cloud, wat betekent dat de oude manier van werken straks waarschijnlijk niet meer wordt ondersteund. Daarom vind ik het belangrijk dat wij als sparringpartner voor onze klanten met hen meedenken over de best passende cloudoplossing binnen hun bedrijfsvoering en de daarbij behorende migratieprocessen. Om hiertoe te komen zetten wij ook de kennis en ervaring in van onze partner, Experis Ciber. Op deze manier creëren wij een breder pakket aan diensten, waarmee wij onze klanten beter en sneller kunnen voorzien van de juiste oplossingen.”